ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ


Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /home/customer/www/benitop.gr/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 175

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΒΕΝΙΤΟΡ

Μετά από πολυετή εμπειρία στον τομέα της Διαχέρισης Παρασίτων (IPM) και στην Εμπορία Αγροτικών Εφοδίων δημιουργήσαμε την εταιρεία BENITOP I.K.E.

Για να ικανοποιήσουμε τις υψηλές σας προσδοκίες, αναζητήσαμε την φρεσκάδα της ανανέωσης προσφέροντας πληθώρα επιλογών. Ο απώτερος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε την κατάλληλη υγειονομική λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Η Benitop Pest Control με έδρα τη Θεσσαλονίκη, είναι μία από τις πιο εξειδικευμένες εταιρείες του χώρου η οποία συνεργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια με μεγάλο δίκτυο πελατών σε όλη την Βόρεια Ελλάδα.

Η εξειδίκευση και η επιστημονική κατάρτιση, μας επιτρέπουν να προσφέρουμε ασφαλείς υπηρεσίες για την πρόληψη και καταπολέμηση των εντόμων και τρωκτικών με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Αναλαμβάνoυμε ολοκληρωμένα προγράμματα απεντόμωσης και μυοκτονίας παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες υγειονομικής προστασίας σε επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους.

Είμαστε κάτοχοι της απαιτούμενης άδειας από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πιστοποιημένοι σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008 διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε ανταποκρίνονται στις οδηγίες της Εθνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας και τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγκεκριμένα για χρήση σε κατοικημένους χώρους.