Υπηρεσίες

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ !!!

Η Benitop αποτελείται από έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό που μπορεί να δώσει άμεσες και δραστικές λύσεις εντός 24 ωρών.

Οι μέθοδοι που εφαρμόζουμε ανταποκρίνονται στις οδηγίες της Eυρωπαϊκής Ένωσης και στις απαιτήσεις των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας ISO, HACCP, BRC. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε είναι όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους.

Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια γρήγορη και οικονομική λύση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα στην οικία ή την επιχείρηση σας.

ΟΙΚΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ

Τα παράσιτα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα καθώς μεταφέρουν διάφορες ασθένειες. Μην διακινδυνέψετε την υγεία σας!

Την οικία σας μπορεί να επισκεφτούν διάφορα απρόσκλητα παράσιτα όπως κατσαρίδες στην κουζίνα, κοριοί στην κρεβατοκάμαρα, ποντίκια και ψύλλοι στο σπίτι, σκόροι στα ρούχα, περιστέρια στο μπαλκόνι, σφήκες στη σκεπή, φίδια στην αυλή κ.α.
Η εταιρεία μας μπορεί να δώσει εγγυημένη λύση για την πρόληψη και καταπολέμηση κάθε είδους παρασίτου με ασφάλεια και υπευθυνότητα προστατεύοντας εσάς και την περιουσία σας.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις της επιστήμης και της τεχνολογίας, η Benitop σας παρέχει:

  • Δωρεάν επιθεώρηση του χώρου σας
  • Έγκαιρο εντοπισμό του προβλήματος
  • Εκτίμηση της κατάστασης
  • Λύση του προβλήματος με σύγχρονες μεθόδους
  • Προτάσεις διορθωτικών ενεργειών
  • Αποτελεσματικότητα 100%

Η Benitop εφαρμόζει υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης, μυοκτονίας και απώθησης για τα εξής παράσιτα: απεντόμωση για κατσαρίδες, απεντόμωση για κοριούς, απεντόμωση για ψύλλους, απεντόμωση για μυρμήγκια, απεντόμωση για ξυλοφάγα έντομα (τερμίτες – σαράκι), απεντόμωση για κουνούπια, απεντόμωση για μύγες, απεντόμωση για σφήκες, απεντόμωση για ακάρεα, απεντόμωση για σκόρους, απεντόμωση για σκουλήκια, απεντόμωση για ψαράκια, απεντόμωση για βρωμούσες, απεντόμωση για αράχνες, μικροβιακή απολύμανση, μυοκτονία για ποντίκια, μυοκτονία για αρουραίους, απώθηση εντόμων, απώθηση πτηνών και απώθηση ερπετών.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ

ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ΕΞΟΧΙΚΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΣΑΣ!

Ανεξάρτητα από το είδος της επιχείρησης έχουμε την κατάλληλη λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας.

Η Εταιρεία μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στη διατήρηση υψηλού επιπέδου Υγιεινής και Ασφάλειας σε χώρους παραγωγής, διακίνησης, αποθήκευσης και εμπορίας τροφίμων και ποτών.
Η Benitop διασφαλίζει τον αποτελεσματικό έλεγχο των εντόμων και τρωκτικών με τη λήψη προληπτικών μέτρων και την καταπολέμηση των παρασίτων, καθώς είναι πολύ ζημιογόνα και ιδιαίτερα επικίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Η εταιρεία μας μπορεί να δώσει εγγυημένη λύση σε όλα τα προβλήματα του είδους με ασφάλεια και υπευθυνότητα προστατεύοντας εσάς και την επιχείρηση σας.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ

LOGISTICS

ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

SUPERMARKETS

ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ