Υπηρεσίες απεντόμωσης, απολύμανσης, μυοκτονίας, υποκαπνισμού

Η εταιρία απεντομώσεων Benitop ΙΚΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, αποτελείται από έμπειρο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό που μπορεί να δώσει άμεσες και δραστικές λύσεις εντός 24 ωρών σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Συνεργάζεται με υπευθυνότητα και συνέπεια με δίκτυο πελατών σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, παρέχοντας υψηλής ποιότητας επαγγελματικές υπηρεσίες απεντομώσεων, απολυμάνσεων και μυοκτονιών για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας εξυπηρετήσουμε για οποιοδήποτε πρόβλημα στην οικία ή την επιχείρηση σας.

Ολοκληρωμένη υγειονομική προστασία

benitop απολυμάνσεις Θεσσαλονίκη

Υπηρεσίες της Benitop

services

Απεντόμωση

Για το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος απεντόμωσης απαιτείται επιθεώρηση του χώρου, έγκαιρος εντοπισμός του προβλήματος, προσδιορισμός των εντόμων και κατάλληλη μέθοδος αντιμετώπισής τους.

services

Απολύμανση

Η εφαρμογή της απολύμανσης κρίνεται απαραίτητη σε χώρους αυξημένου συγχρωτισμού όπως σχολεία, παιδικοί σταθμοί, κατασκηνώσεις, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, κοινόχρηστες τουαλέτες κ.α.

services

Μυοκτονία

Η μυοκτονία χαρακτηρίζεται ως μία μέθοδος καταπολέμησης των τρωκτικών ιδιαίτερα πολυσύνθετη. Για τον σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος μυοκτονίας η Benitop Pest Control ακολουθεί 5 βασικά βήματα

logo
services

Απώθηση πτηνών

Η παρουσία πτηνών, κυρίως των περιστεριών στο αστικό περιβάλλον, αποτελεί πολλές φορές απειλή για τη δημόσια υγεία λόγω των πολύ τοξικών περιττωμάτων τους καθώς είναι φορείς διαφόρων ασθενειών.

services

Απώθηση ερπετών

Η φιδοαπώθηση αφορά την απομάκρυνση ή αλλιώς την ασφαλή απόκρουση των ερπετών από το αστικό περιβάλλον.

services

Fumigation

Διάφορα έντομα προσβάλουν τα δημητριακά, το αλεύρι, τα όσπρια, τους ξηρούς καρπούς και ονομάζονται έντομα αποθηκευμένων προϊόντων ή έντομα αποθηκών, διότι ζουν και αναπαράγονται σε αποθήκες και μέσα στα τρόφιμα.

services

Θερμική απεντόμωση

Η θερμική απεντόμωση είναι μία 100% οικολογική και ασφαλής μέθοδος καταπολέμησης εντόμων όπως κοριοί, ψύλλοι σε κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και εντόμων αποθηκών σε χώρους παραγωγής τροφίμων, όπου η καταπολέμησή τους είναι πολύ δύσκολη και δεν είναι εφικτή η εφαρμογή του υποκαπνισμού και άλλων χημικών μεθόδων.

Benitop Pest Control & Fumigation Company

Στους επαγγελματικούς χώρους, και ειδικά σε χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου εφαρμόζονται σταθερά ετήσια προγράμματα, χορηγείται Φάκελος Απεντόμωσης – Μυοκτονίας με όλα τα απαραίτητα έγγραφα, σύμφωνα με τον ΕΦΕΤ και τις απαιτήσεις των συστημάτων ποιότητας και ασφάλειας ISO, HACCP, BRC.

Η Benitop Pest Control εξειδικεύεται στις υπηρεσίες υποκαπνισμού fumigation, αναλαμβάνει και εκτελεί απεντομώσεις με φωσφίνη Ph3 σε διάφορους χώρους όπως containers, έμφορτα πλοία, silos, αποθήκες, βιομηχανίες τροφίμων, αλευρόμυλους, ορυζόμυλους, εκκοκκιστήρια βάμβακος καθώς και σε προϊόντα όπως δημητριακά, όσπρια, ρύζια, ξηρή καρποί, καπνά, συσκευασμένα προϊόντα τα οποία πιστοποιούνται και διοχετεύονται σε όλο τον κόσμο.

Η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξειδικευμένες και ασφαλείς υπηρεσίες για την πρόληψη και καταπολέμηση εντόμων και τρωκτικών, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον. Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούμε κατά τις υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων, μυοκτονιών, είναι όλα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για χρήση σε κατοικημένους χώρους.

isosisosisos

Μας εμπιστεύονται

Αξιολογήσεις

Συχνές Ερωτήσεις

Μην πανικοβάλλεστε! Υπάρχει λύση! Εάν έχετε δει ξανθιά κατσαρίδα η λύση είναι απεντόμωση με τροφοελκυστικό gel, ενώ εάν έχετε στο σπίτι μαύρη κατσαρίδα τότε εφαρμόζεται απεντόμωση με ψεκασμό.

Παίρνετε κατευθείαν τηλέφωνο στην Benitop για να σας βοηθήσουμε! Υπάρχει άμεση λύση αντιμετώπισης του προβλήματός σας εφαρμόζοντας ειδικές κόλλες και ειδικά δολώματα.

Τα τσιμπήματα διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο. Συνήθως τα τσιμπήματα που προέρχονται από κοριό είναι τουλάχιστον 3 τσιμπήματα στη σειρά το ένα πίσω από το άλλο (σαν ραφή - γάζωμα), ενώ εάν σας έχει τσιμπήσει ψύλλος τα τσιμπήματα είναι πολλά και διάσπαρτα σε διάφορα σημεία του σώματος.

Ναι, πρέπει να κάνετε απεντόμωση & μυοκτονία στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας, γιατί η παρουσία των κατσαρίδων και των τρωκτικών υπάρχει σε ετήσια βάση. Η καλύτερη εποχή είναι την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.

Ναι, φυσικά! Η Benitop μπορεί να αναλάβει και να εκτελέσει με μεγάλη επιτυχία όλες τις υπηρεσίες απεντόμωσης & μυοκτονίας, αλλά ακόμα και πολύ εξιδεικευμένες εφαρμογές όπου απαιτείται μεγάλη εμπειρία, ειδικός εξοπλισμός και ειδικά φάρμακα.

Η καταπολέμηση των παρασίτων σε μια επιχείρηση είναι σημαντική για διάφορους λόγους, που σχετίζονται με την δημόσια υγεία, την ασφάλεια, την εικόνα της επιχείρησής σας και την συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Τα παράσιτα όπως π.χ. οι κατσαρίδες και τα τρωκτικά είναι γνωστό ότι μεταφέρουν διάφορες ασθένειες και παθογόνους μικροοργανισμούς. Με την απεντόμωση και την μυοκτονία μειώνετε τον κίνδυνο μόλυνσης και εξασφαλίζετε την υγεία των εργαζομένων και των πελατών σας. Τα παράσιτα μπορούν να μολύνουν τρόφιμα και προϊόντα, οδηγώντας σε απώλειες και καταστροφές. Η διαχείριση των παρασίτων συμβάλλει στη διατήρηση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος εργασίας.

Ναι! Η απεντόμωση και η μυοκτονία είναι υποχρεωτική στους επαγγελματικούς χώρους. Το ελάχιστο Ετήσιο Πρόγραμμα είναι 4 εφαρμογές ανά έτος, αλλά εξαρτάται από το είδος και το αντικείμενο της επιχείρησης.

Ναι! Κάθε επιχείρηση, ειδικά οι εταιρείες τροφίμων και μαζικής εστίασης υποχρεούνται να έχουν φάκελο απεντόμωσης & μυοκτονίας σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Το Fumigation ή αλλιώς ο Υποκαπνισμός με φωσφίνη είναι μία εξειδικευμένη μέθοδος απεντόμωσης, όπου χρησιμοποιείται ένα εντομοκτόνο σε μορφή αερίου διεισδύοντας στα προϊόντα και στους χώρους που τα φιλοξενούν και σκοτώνει τα έντομα σε όλα τους τα βιολογικά στάδια. Οι υπηρεσίες Fumigation εφαρμόζονται σε προϊόντα όπως δημητριακά, άλευρα, όσπρια, ξηρούς καρπούς, βαμβάκια, καπνά, αρωματικά φυτά, ζωοτροφές και σε αποθηκευτικούς χώρους όπως silos, αποθήκες, containers και έμφορτα πλοία.

H Benitop με έδρα την Θεσσαλονίκη εφαρμόζει υπηρεσίες Απεντόμωσης - Απολύμανσης - Μυοκτονίας και εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον Νομό Θεσσαλονίκης, σε όλη την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Ήπειρο, την Θράκη, την Στερεά Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.